Inikah Rasanya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Inikah Rasanya
DiparagakakéAlyssa Soebandono
Gilbert Marciano
Nadia Vega
Raya Kohandi
Rifky Balweel
Evan Kashogi
Negara asalIndonésia
Gunggung mangsa2
Gunggung episode104
Prodhuksi
KapernahJakarta
Suwéné acara1 Jam
Pambabaran
Saluran tiviSCTV
Astro Aruna
Format swaraStéréo
Dolby Digital 5.1
Lakuné acara1 Sèptèmber 2003 – 12 Juli 2005

Inikah Rasanya ya iku sinétron sing disetèl ana ing SCTV wiwit 1 Sèptèmber 2003 ngantèk 12 Juli 2005. Cacah épisodhené ana 98. Sinétron iki digawé Rapi Films.

Sing main[besut | besut sumber]