Yuki Kato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yuki Anggraini Kato
Yuki kato 002.jpg
LairYuki Anggraini Kato
Jeneng liyaYuki Kato
PakaryanAktris, Bintang Iklan
Taun aktif2005-saiki
Wong tuwaTakeshi Kato (Bapak)
Twinawati (Ibu)
Sana jaringanTwitter

Yuki Anggraini Kato utawa kang kondhang kanthi jeneng Yuki Kato (lair ing Malang, 2 April 1995; umur 25 taun).[1] Yuki Kato ya iku salah sijiné juru main sinétron kang asalé saka Indonésia.[1] Yuki Kato dikenal lan misuwur jenengé sawisé dadi bintang ing sinétron kang irah-irahané Primata Cantik".[1] Sinetron iki diprodhuksi déning Starvision.[1] Ing sinétron iki, Yuki Kato main bareng karo kancané kang jenengé Irshadi Bagas lan Esa Sigit.[1] Saliyané dadi juru main utama ing sinétron kang irah-irahané Heart Series lan My Love, Yuki Kato uga main ing filem kang irah-irahané Jodoh Arietta.[1] Ing sinétron iki Yuki Kato akting dadi adhiké Raffi Ahmad.[1] Saliyané karo Raffi Ahmad, Yuki Kato uga akting karo Laudya Chintya Bella.[1] Yuki Kato duwé hobi nyepeda lan maca buku.[1]

Saliyané duwé bakat akting, Yuki Kato uga duwé kaprigelan nyanyi.[1] Yuki Kato tau dhuet ing tembang OST My Heart bareng karo Irshadi Bagas ing acara My Heart By Request kang dibabaraké ing salah siji stasiun tivi swasta ya iku SCTV.[1] Nalika taun 2010 Yuki Kato dadi bintang ing sinétron Arti Sahabat.[1] Ing serial televisi iki Yuki maragakake Ajeng lan duwé lawan main karo Steven William Umboh kang main dadi Yudha.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Yuki Kato iku anak wadon kang sepisanan saka pasangan Takeshi Kato dan Twinawati.[2] Takeshi Kato, iku salah sijiné Project Manager ing prusahaan gedhé ing Jepang lan saiki dhèwèké manggon ing Jepang.[2] Yuki Anggraini Kato duwé adhi kang jenengé Reina Meisilia Kato lan Sakura Des Caesar Kato.[2] Yuki manggon karo ibu lan adhiné ing Kota Wisata, Cibubur.[2]

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

Yuki Kato ya iku mantan murid SD Fajar Hidayah lan SMP Sekolah Pilar Indonesia.[2] Saiki Yuki dadi murid ing SMA Bakti Mulya 400.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 9 Agustus 2011)
  2. a b c d e f selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 9 Agustus 2011)