Menyang kontèn

Esa Sigit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Esa Septian Pramudha Sigit
LairEsa Septian Pramudha Sigit
Jeneng liyaEsa Sigit
Pakaryanaktor
Taun aktif2006 - saiki
BojoYuki Kato
Wong tuwaSigit Damiri (Ayah)
Suhartini (Ibu)

Esa Septian Pramudha Sigit padatan diundang kanthi jeneng Esa Sigit (lair ing Palembang, Sumatera Selatan , 4 Sèptèmber 1994; umur 29 taun).[1] Esa Sigit ya iku salah sijiné aktor Indonésia.[1] Esa Sigit tau main ing filem kang irah-irahané Dunia Mereka nalika taun 2006.[1] Saliyané iku, Esa Sigit uga tau main ing filem kang irah-irahané Basahhh... nalika taun 2008.[1] Saliyané akting main filem, Esa Sigit uga main ing sinétron.[1] Sinetron kang dibintangi Esa Sigit kaya ta sinétron Arti Sahabat.[2] Sinetron iki kalebu sinétron kejar tayang.[2] Esa Sigit iku pemeran tokoh Marco ing sinétron Arti Sahabat kang dibabaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta Indosiar.[2]

Saliyané main akting ing sinétron, Esa Sigit nduwéni Grup Band kang jenenge The Potato Head.[2] Esa Sigit uga tau dadi bintang iklan kaya ta iklan prodhuk Softener Soklin, Hommy Ped, Carvil, Pop Ice, Opps Fugu-Fugu, lan Okky Bolo Drinks.[2] Acara kang dibintangi Esa Sigit ya iku Sahabat Khatulistiwa.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

  • Heart the Series
  • My Love
  • Arti Sahabat season 1 (minangka Marco)
  • Monyet Cantik
  • Heart Series
  • FTV Jamie Si Bandit Kecil
  • Kecil - kecil Jadi Boss
  • Sinema 3G

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang tau dibintangi Esa Sigit.[2]

  • Dunia Mereka (2006)
  • Badai Pasti Berlalu (2007)
  • Basahhh... (2008)
  • Janda Kembang (2009)
  • Surat Kecil Untuk Tuhan (2011)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e movietei.com[pranala mati permanèn](dipunundhuh tanggal 9 Agustus 2011)
  2. a b c d e f g esasigit.weebly.com Archived 2011-08-17 at the Wayback Machine.(dipunundhuh tanggal 9 Agustus 2011)