Raya Kohandi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Raya Kohandi
Raya kohandi 002.jpg
Jakarta
Pakaryan aktris, penyanyi, penari
Taun aktif 2003-sekarang

Raya Kohandi punika lair wonten ing Bogor, Jawa Barat nalika tanggal 24 April 1990.[1] Raya Kohandi punika salah satunggaling bintang sinétron saha bintang filem Indonésia.[1] Raya Kohandi miwiti karir dados gadis sampul nalika taun 2003.[1] Raya Kohandi akting kang sepisanan nalika dados tokoh Bemby wonten ing sinétron saha filem ingkang irah-irahanipun INIKAH RASANYA.[1] Raya Kohandi akting wonten ing filem punika nalika taun 2005.[1] Sasampunipun punika, Raya Kohandi lajeng pikantuk tawaran saking sinétron kados ta ANAKKU BUKAN ANAKKU.[1] Sinétron punika sangsaya ndamel namanipun misuwur.[1] Kajawi akting wonten ing sinétron Inikah Rasanya, Raya Kohandi ugi misuwur kanthi juru main antagonis wonten ing sinétron kados ta sinétron PINTU HIDAYAH, MAHA KASIH 2, SI CANTIK DAN SI BURUK RUPA, PUTRI YANG TERBUANG, DARLING, KAU MASIH KEKASIHKU saha KAKAK IPARKU 17 TAHUN.[1] Kajawi akting sinétron, Raya Kohandi ugi dados bintang iklan prodhuk kados ta prodhuk Belia, SoKlin, Silverqueen, Pro XL, Beng-Beng saha Permen Tamarin.[1] Sinétron sanèsipun ingkang naté dipunbintangi Raya Kohandi inggih punika sinétron kanthi irah-irahan "Yasmin", "Nikita", "Puteri Yang Terbuang", "Darling", "Cinta dan Anugerah".[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 28 September 2011)
  2. infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 28 September 2011)