Bogor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bogor, bisa tegesé:

  1. Kutha Bogor
  2. Kabupatèn Bogor, salah siji kabupatèn ing provinsi Jawa Kulon