Kabupatèn Bogor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Bogor
Lambang Bogor.jpg
Lambang Bogor
Motto: "Prayoga Tohaga Sayoga Kuta Udaya Wangsa Tegar Beriman"
300px
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Cibinong
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

3.440,71 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

35 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 3.945.000 (2003)
+/- 1.147 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katulik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kabupatèn Bogor iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 3.440,71 km² utawa hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Bogor ketata saking 35 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn Bogor ya iku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Jawa Kulon Cithakan:Kabupatèn Bogor


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Bogor&oldid=1107779"