Kutha Dhépok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Dhépok
De Eerste Protestante Organisatie van Christenen
Kutha
Trankripsi Sundha
 • Basa Sundhaᮓᮦᮕᮧᮊ᮪
(Saka ndhuwur nganti ngisor): Universitas Indonésia, Masjid Ukhuwah Islamiyah, Masjid Dian Al-Mahri lan Margo City
Official seal of Kutha Dhépok
Lambang
Peparab: Indonésia: Kota Belimbing
Inggris: Starfruit City
Lokasi ing Jawa Kulon
Lokasi ing Jawa Kulon
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia_Java" does not exist.Lokasi ing Jawa lan Indonésia
Koordhinat: 6°23′38″S 106°49′21″E / 6.3940°S 106.8225°E / -6.3940; 106.8225Koordhinat: 6°23′38″S 106°49′21″E / 6.3940°S 106.8225°E / -6.3940; 106.8225
Nagara Indonésia
ProvinsiFlag of West Java (vectorised).svg Jawa Kulon
Pamaréntahan
 • WalikuthaIdris Abdul Shomad
 • Wakil WalikuthaPradi Supriatna
Laladan
 • Gunggung200,29 km2 (7,733 sq mi)
Élepasi50–140 m (164–459 ft)
Highest elevation140 m (459 ft)
Lowest elevation50 m (164 ft)
Cacah warga (2014)
 • Gunggung1.869.681
 • Urut pepadhet8th
 • Pepadhet9.3×10−5/km2 (0.00.024/sq mi)
Zona wektuWektu Indonésia Kulon (UTC+7)
Kodhe pos164xx, 165xx
Kodhe laladan021/251
Plat montorB
Situs wèbdepok.go.id

Kutha Dhépok iku salah siji kutha ing provinsi Jawa Kulon. Jembar wewengkon kutha iki ± 200,29 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Dhépok ketata saking 6 kacamatan, 63 kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Kacamatan Bèji
  2. Kacamatan Cimanggis
  3. Kacamatan Limo
  4. Kacamatan Pancoranmas
  5. Kacamatan Sawangan
  6. Kacamatan Sukmajaya

Mangga Kapurih Ugi Mirsani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Jawa Barat

Kutha-kutha gedhé ing Indonésia
  Kutha Provinsi Populasi     Kutha Provinsi Populasi
1 Jakarta DKI Jakarta 9.607.787 Kutha Dhépok
Kutha Dhépok
7 Dhépok Jawa Kulon 1.738.570
2 Surabaya Jawa Wétan 2.765.487 8 Semarang Jawa Tengah 1.555.984
3 Bandung Jawa Kulon 2.394.873 9 Palembang Sumatra Kidul 1.455.284
4 Bekasi Jawa Kulon 2.334.871 10 Makassar Sulawesi Kidul 1.338.663
5 Medan Sumatra Lor 2.097.610 11 Tangerang Kidul Banten 1.290.322
6 Tangerang Banten 1.798.601 12 Bogor Jawa Kulon 950.334