Kabupatèn Cirebon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Cirebon
150px
Lambang Cirebon
Motto: "Rame Ing Gawe Suci Ing Pamrih "
300px
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Sumber
Bupati: H. Dedi Supardi
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

988,28 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

37 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 2.085.000 (2003)
+/- 2.109 jiwa/km²
Suku Bangsa: Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Sunda lan Basa Indonésia

Kabupatèn Cirebon iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 988,28 km².

Pamrèntahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Cirebon dumadi saka 37 kacamatan. Kacamatan-kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]