Kabupatèn Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Cirebon
Kabupatèn
Lambang Kabupaten Cirebon.gif
Lambang
Sesanti: Rame Ing Gawe Suci Ing Pamrih
Koordhinat: 6°41′24″S 108°28′30″E / 6.6898876°S 108.4750846°E / -6.6898876; 108.4750846Koordhinat: 6°41′24″S 108°28′30″E / 6.6898876°S 108.4750846°E / -6.6898876; 108.4750846
Nagara Indonésia
Provinsi Jawa Kulon
Kacamatan[1]
Pamaréntahan
 • Bupati Dr. H. Sunjaya Purwadisastra, MM. M.Si.[2]
Laladan
 • Gunggung 990.36 km2 (382.38 sq mi)
Cacah warga (Sènsus 2015)
 • Gunggung 2,126,178
 • Pepadhet 2,100/km2 (5,600/sq mi)
Zona wektu WIK (UTC+7)
Situs wèb www.cirebonkab.go.id (ing basa Indonésia)

Kabupatèn Cirebon iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 990.36 km2.

Pamrèntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Cirebon dumadi saka 40 kacamatan. Kacamatan-kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. [1] Retrieved on 13 Dhésèmber 2017.
  2. [2]. Retrieved 13 Dhésèmber 2017. (ing basa Indonésia)