Menyang kontèn

Greged, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Grègèd, Cirebon)
Greged
Kacamatan
Greged kapernah ing Jawa Kulon
Greged
Greged
Greged kapernah ing Indonesia
Greged
Greged
Koordhinat: 6°48′57″S 108°33′42″E / 6.81576°S 108.56153°E / -6.81576; 108.56153Koordhinat: 6°48′57″S 108°33′42″E / 6.81576°S 108.56153°E / -6.81576; 108.56153
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.38

Greged iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.