Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palimanan
Kacamatan
Palimanan kapernah ing Jawa Kulon
Palimanan
Palimanan
Palimanan kapernah ing Indonésia
Palimanan
Palimanan
Koordhinat: 6°43′41″S 108°25′26″E / 6.728°S 108.42387°E / -6.728; 108.42387Koordhinat: 6°43′41″S 108°25′26″E / 6.728°S 108.42387°E / -6.728; 108.42387
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17

Palimanan iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)