Lungbenda, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lungbenda
Désa
Lungbenda kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Lungbenda
Lungbenda
Lungbenda kapernah ing Jawa Kulon
Lungbenda
Lungbenda
Lungbenda kapernah ing Indonésia
Lungbenda
Lungbenda
Koordhinat: 6°41′19″S 108°25′49″E / 6.6887°S 108.43014°E / -6.6887; 108.43014Koordhinat: 6°41′19″S 108°25′49″E / 6.6887°S 108.43014°E / -6.6887; 108.43014
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2012

Lungbenda iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)