Palimanan Timur, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palimanan Timur
Désa
Palimanan Timur kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Palimanan Timur
Palimanan Timur
Palimanan Timur kapernah ing Jawa Kulon
Palimanan Timur
Palimanan Timur
Palimanan Timur kapernah ing Indonésia
Palimanan Timur
Palimanan Timur
Koordhinat: 6°42′44″S 108°25′53″E / 6.71235°S 108.43142°E / -6.71235; 108.43142Koordhinat: 6°42′44″S 108°25′53″E / 6.71235°S 108.43142°E / -6.71235; 108.43142
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2008

Palimanan Timur iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)