Baléranté, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Baléranté
Désa
Baléranté kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Baléranté
Baléranté
Baléranté kapernah ing Jawa Kulon
Baléranté
Baléranté
Baléranté kapernah ing Indonésia
Baléranté
Baléranté
Koordhinat: 6°43′25″S 108°25′18″E / 6.72371°S 108.42162°E / -6.72371; 108.42162Koordhinat: 6°43′25″S 108°25′18″E / 6.72371°S 108.42162°E / -6.72371; 108.42162
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2004

Baléranté iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)