Ciawi, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciawi
Désa
Ciawi kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ciawi
Ciawi
Ciawi kapernah ing Jawa Kulon
Ciawi
Ciawi
Ciawi kapernah ing Indonésia
Ciawi
Ciawi
Koordhinat: 6°41′40″S 108°26′21″E / 6.69439°S 108.43922°E / -6.69439; 108.43922Koordhinat: 6°41′40″S 108°26′21″E / 6.69439°S 108.43922°E / -6.69439; 108.43922
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2013

Ciawi iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)