Tegalkarang, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalkarang
Désa
Tegalkarang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tegalkarang
Tegalkarang
Tegalkarang kapernah ing Jawa Kulon
Tegalkarang
Tegalkarang
Tegalkarang kapernah ing Indonésia
Tegalkarang
Tegalkarang
Koordhinat: 6°40′36″S 108°25′44″E / 6.67657°S 108.42896°E / -6.67657; 108.42896Koordhinat: 6°40′36″S 108°25′44″E / 6.67657°S 108.42896°E / -6.67657; 108.42896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2014

Tegalkarang iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)