Semplo, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Semplo
Désa
Semplo kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Semplo
Semplo
Semplo kapernah ing Jawa Kulon
Semplo
Semplo
Semplo kapernah ing Indonésia
Semplo
Semplo
Koordhinat: 6°43′12″S 108°25′33″E / 6.71997°S 108.42581°E / -6.71997; 108.42581Koordhinat: 6°43′12″S 108°25′33″E / 6.71997°S 108.42581°E / -6.71997; 108.42581
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2007

Semplo iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)