Cilukrak, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cilukrak
Désa
Cilukrak kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cilukrak
Cilukrak
Cilukrak kapernah ing Jawa Kulon
Cilukrak
Cilukrak
Cilukrak kapernah ing Indonésia
Cilukrak
Cilukrak
Koordhinat: 6°43′58″S 108°25′01″E / 6.73282°S 108.41706°E / -6.73282; 108.41706Koordhinat: 6°43′58″S 108°25′01″E / 6.73282°S 108.41706°E / -6.73282; 108.41706
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2002

Cilukrak iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)