Panongan, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panongan
Désa
Panongan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Panongan
Panongan
Panongan kapernah ing Jawa Kulon
Panongan
Panongan
Panongan kapernah ing Indonésia
Panongan
Panongan
Koordhinat: 6°43′44″S 108°25′45″E / 6.72887°S 108.42922°E / -6.72887; 108.42922Koordhinat: 6°43′44″S 108°25′45″E / 6.72887°S 108.42922°E / -6.72887; 108.42922
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2005

Panongan iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)