Kepuh, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kepuh
Désa
Kepuh kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kepuh
Kepuh
Kepuh kapernah ing Jawa Kulon
Kepuh
Kepuh
Kepuh kapernah ing Indonésia
Kepuh
Kepuh
Koordhinat: 6°44′46″S 108°24′58″E / 6.74599°S 108.41623°E / -6.74599; 108.41623Koordhinat: 6°44′46″S 108°24′58″E / 6.74599°S 108.41623°E / -6.74599; 108.41623
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2003

Kepuh iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)