Cengkuang, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cengkuang
Désa
Cengkuang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cengkuang
Cengkuang
Cengkuang kapernah ing Jawa Kulon
Cengkuang
Cengkuang
Cengkuang kapernah ing Indonésia
Cengkuang
Cengkuang
Koordhinat: 6°40′28″S 108°26′07″E / 6.67443°S 108.43515°E / -6.67443; 108.43515Koordhinat: 6°40′28″S 108°26′07″E / 6.67443°S 108.43515°E / -6.67443; 108.43515
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2015

Cengkuang iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)