Pegagan, Palimanan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pegagan
Désa
Pegagan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pegagan
Pegagan
Pegagan kapernah ing Jawa Kulon
Pegagan
Pegagan
Pegagan kapernah ing Indonésia
Pegagan
Pegagan
Koordhinat: 6°41′59″S 108°25′39″E / 6.69986°S 108.42755°E / -6.69986; 108.42755Koordhinat: 6°41′59″S 108°25′39″E / 6.69986°S 108.42755°E / -6.69986; 108.42755
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPalimanan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.17.2011

Pegagan iku désa ing Kacamatan Palimanan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)