Kaliwedi, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaliwedi
Kacamatan
Kaliwedi kapernah ing Jawa Kulon
Kaliwedi
Kaliwedi
Kaliwedi kapernah ing Indonésia
Kaliwedi
Kaliwedi
Koordhinat: 6°34′49″S 108°23′19″E / 6.58034°S 108.38853°E / -6.58034; 108.38853Koordhinat: 6°34′49″S 108°23′19″E / 6.58034°S 108.38853°E / -6.58034; 108.38853
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.29

Kaliwedi iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)