Plèrèd, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
 
ꦗꦮꦶ
   
Plèrèd
Kacamatan
Plèrèd kapernah ing Jawa Kulon
Plèrèd
Plèrèd
Plèrèd kapernah ing Indonésia
Plèrèd
Plèrèd
Koordhinat: 6°40′55″S 108°30′18″E / 6.68194°S 108.50504°E / -6.68194; 108.50504Koordhinat: 6°40′55″S 108°30′18″E / 6.68194°S 108.50504°E / -6.68194; 108.50504
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Plèrèd iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)