Suranenggala, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Suranenggala
Kacamatan
Suranenggala kapernah ing Jawa Kulon
Suranenggala
Suranenggala
Suranenggala kapernah ing Indonésia
Suranenggala
Suranenggala
Koordhinat: 6°37′31″S 108°31′14″E / 6.62515°S 108.52043°E / -6.62515; 108.52043Koordhinat: 6°37′31″S 108°31′14″E / 6.62515°S 108.52043°E / -6.62515; 108.52043
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.39

Suranenggala iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)