Tegalsari, Plèrèd, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
 
ꦗꦮꦶ
   
Tegalsari
Désa
Desa Tegalsari
Desa Tegalsari
Tegalsari kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tegalsari
Tegalsari
Tegalsari kapernah ing Jawa Kulon
Tegalsari
Tegalsari
Tegalsari kapernah ing Indonésia
Tegalsari
Tegalsari
Koordhinat: 6°41′51″S 108°29′24″E / 6.69747°S 108.48997°E / -6.69747; 108.48997Koordhinat: 6°41′51″S 108°29′24″E / 6.69747°S 108.48997°E / -6.69747; 108.48997
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPlèrèd
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tegalsari iku désa ing Kacamatan Plèrèd, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)