Kaliwulu, Plèrèd, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
     


Kaliwulu
Désa
Kaliwulu kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kaliwulu
Kaliwulu
Kaliwulu kapernah ing Jawa Kulon
Kaliwulu
Kaliwulu
Kaliwulu kapernah ing Indonésia
Kaliwulu
Kaliwulu
Koordhinat: 6°41′25″S 108°30′06″E / 6.69036°S 108.5016°E / -6.69036; 108.5016Koordhinat: 6°41′25″S 108°30′06″E / 6.69036°S 108.5016°E / -6.69036; 108.5016
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPlèrèd
Kodhe laladan
administrasi
32.09.36.2002

Kaliwulu iku désa ing Kacamatan Plèrèd, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)