Gamel, Plèrèd, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
     
Gamel
Désa
Mesjid kuna Gamel, gambar dijupuk taun 2021
Mesjid kuna Gamel, gambar dijupuk taun 2021
Gamel kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gamel
Gamel
Gamel kapernah ing Jawa Kulon
Gamel
Gamel
Gamel kapernah ing Indonésia
Gamel
Gamel
Koordhinat: 6°41′13″S 108°30′26″E / 6.68701°S 108.50732°E / -6.68701; 108.50732Koordhinat: 6°41′13″S 108°30′26″E / 6.68701°S 108.50732°E / -6.68701; 108.50732
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPlèrèd
Kodhe laladan
administrasi
32.09.36.2007

Gamel iku désa ing Kacamatan Plèrèd, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)