Pangkalan, Plèrèd, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
     
Pangkalan
Désa
Pangkalan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pangkalan
Pangkalan
Pangkalan kapernah ing Jawa Kulon
Pangkalan
Pangkalan
Pangkalan kapernah ing Indonésia
Pangkalan
Pangkalan
Koordhinat: 6°40′30″S 108°29′39″E / 6.67505°S 108.49405°E / -6.67505; 108.49405Koordhinat: 6°40′30″S 108°29′39″E / 6.67505°S 108.49405°E / -6.67505; 108.49405
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPlèrèd
Kodhe laladan
administrasi
32.09.36.2010

Pangkalan iku désa ing Kacamatan Plèrèd, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)