Sarabau, Plèrèd, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aksara Latin
     


Sarabau
Désa
Sarabau kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sarabau
Sarabau
Sarabau kapernah ing Jawa Kulon
Sarabau
Sarabau
Sarabau kapernah ing Indonésia
Sarabau
Sarabau
Koordhinat: 6°40′36″S 108°31′06″E / 6.67669°S 108.51844°E / -6.67669; 108.51844Koordhinat: 6°40′36″S 108°31′06″E / 6.67669°S 108.51844°E / -6.67669; 108.51844
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPlèrèd
Kodhe laladan
administrasi
32.09.36.2008

Sarabau iku désa ing Kacamatan Plèrèd, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)