Pasaleman, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasaleman
Kacamatan
Pasaleman kapernah ing Jawa Kulon
Pasaleman
Pasaleman
Pasaleman kapernah ing Indonésia
Pasaleman
Pasaleman
Koordhinat: 6°57′14″S 108°44′12″E / 6.95396°S 108.73673°E / -6.95396; 108.73673Koordhinat: 6°57′14″S 108°44′12″E / 6.95396°S 108.73673°E / -6.95396; 108.73673
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.32

Pasaleman iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)