Menyang kontèn

Ciléngkrang Girang, Pasaleman, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ciléngkrang Girang
Désa
Ciléngkrang Girang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ciléngkrang Girang
Ciléngkrang Girang
Ciléngkrang Girang kapernah ing Jawa Kulon
Ciléngkrang Girang
Ciléngkrang Girang
Ciléngkrang Girang kapernah ing Indonesia
Ciléngkrang Girang
Ciléngkrang Girang
Koordhinat: 6°56′12″S 108°44′42″E / 6.93676°S 108.74504°E / -6.93676; 108.74504Koordhinat: 6°56′12″S 108°44′42″E / 6.93676°S 108.74504°E / -6.93676; 108.74504
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPasaleman
Kodhe laladan
administrasi
32.09.32.2003

Ciléngkrang Girang iku désa ing Kacamatan Pasaleman, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.