Menyang kontèn

Cigobang, Pasaleman, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Cigobang
Désa
Cigobang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cigobang
Cigobang
Cigobang kapernah ing Jawa Kulon
Cigobang
Cigobang
Cigobang kapernah ing Indonesia
Cigobang
Cigobang
Koordhinat: 6°55′57″S 108°42′32″E / 6.93248°S 108.70884°E / -6.93248; 108.70884Koordhinat: 6°55′57″S 108°42′32″E / 6.93248°S 108.70884°E / -6.93248; 108.70884
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPasaleman
Kodhe laladan
administrasi
32.09.32.2007

Cigobang iku désa ing Kacamatan Pasaleman, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.