Cigobang, Pasaleman, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cigobang
Désa
Cigobang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Cigobang
Cigobang
Cigobang kapernah ing Jawa Kulon
Cigobang
Cigobang
Cigobang kapernah ing Indonésia
Cigobang
Cigobang
Koordhinat: 6°55′57″S 108°42′32″E / 6.93248°S 108.70884°E / -6.93248; 108.70884Koordhinat: 6°55′57″S 108°42′32″E / 6.93248°S 108.70884°E / -6.93248; 108.70884
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPasaleman
Kodhe laladan
administrasi
32.09.32.2007

Cigobang iku désa ing Kacamatan Pasaleman, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)