Ciléngkrang, Pasaleman, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ciléngkrang
Désa
Ciléngkrang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Ciléngkrang
Ciléngkrang
Ciléngkrang kapernah ing Jawa Kulon
Ciléngkrang
Ciléngkrang
Ciléngkrang kapernah ing Indonésia
Ciléngkrang
Ciléngkrang
Koordhinat: 6°55′40″S 108°44′46″E / 6.92778°S 108.74619°E / -6.92778; 108.74619Koordhinat: 6°55′40″S 108°44′46″E / 6.92778°S 108.74619°E / -6.92778; 108.74619
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPasaleman
Kodhe laladan
administrasi
32.09.32.2004

Ciléngkrang iku désa ing Kacamatan Pasaleman, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)