Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gebang
Kacamatan
Gebang kapernah ing Jawa Kulon
Gebang
Gebang
Gebang kapernah ing Indonésia
Gebang
Gebang
Koordhinat: 6°49′46″S 108°43′59″E / 6.82939°S 108.73307°E / -6.82939; 108.73307Koordhinat: 6°49′46″S 108°43′59″E / 6.82939°S 108.73307°E / -6.82939; 108.73307
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30

Gebang iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)