Gebang Kulon, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gebang Kulon
Désa
Gebang Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gebang Kulon
Gebang Kulon
Gebang Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Gebang Kulon
Gebang Kulon
Gebang Kulon kapernah ing Indonésia
Gebang Kulon
Gebang Kulon
Koordhinat: 6°49′23″S 108°43′03″E / 6.82294°S 108.71762°E / -6.82294; 108.71762Koordhinat: 6°49′23″S 108°43′03″E / 6.82294°S 108.71762°E / -6.82294; 108.71762
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2007

Gebang Kulon iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)