Kalimoro, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalimoro
Désa
Kalimoro kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kalimoro
Kalimoro
Kalimoro kapernah ing Jawa Kulon
Kalimoro
Kalimoro
Kalimoro kapernah ing Indonésia
Kalimoro
Kalimoro
Koordhinat: 6°50′13″S 108°42′08″E / 6.83697°S 108.70209°E / -6.83697; 108.70209Koordhinat: 6°50′13″S 108°42′08″E / 6.83697°S 108.70209°E / -6.83697; 108.70209
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2004

Kalimoro iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)