Menyang kontèn

Melakasari, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Melakasari
Désa
Melakasari kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Melakasari
Melakasari
Melakasari kapernah ing Jawa Kulon
Melakasari
Melakasari
Melakasari kapernah ing Indonesia
Melakasari
Melakasari
Koordhinat: 6°49′23″S 108°46′29″E / 6.8231°S 108.77472°E / -6.8231; 108.77472Koordhinat: 6°49′23″S 108°46′29″E / 6.8231°S 108.77472°E / -6.8231; 108.77472
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2013

Melakasari iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.