Menyang kontèn

Gebang Ilir, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gebang Ilir
Désa
Gebang Ilir kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gebang Ilir
Gebang Ilir
Gebang Ilir kapernah ing Jawa Kulon
Gebang Ilir
Gebang Ilir
Gebang Ilir kapernah ing Indonesia
Gebang Ilir
Gebang Ilir
Koordhinat: 6°49′36″S 108°44′18″E / 6.82657°S 108.7383°E / -6.82657; 108.7383Koordhinat: 6°49′36″S 108°44′18″E / 6.82657°S 108.7383°E / -6.82657; 108.7383
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2009

Gebang Ilir iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.