Pelayangan, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pelayangan
Désa
Pelayangan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pelayangan
Pelayangan
Pelayangan kapernah ing Jawa Kulon
Pelayangan
Pelayangan
Pelayangan kapernah ing Indonésia
Pelayangan
Pelayangan
Koordhinat: 6°49′20″S 108°45′35″E / 6.82232°S 108.75986°E / -6.82232; 108.75986Koordhinat: 6°49′20″S 108°45′35″E / 6.82232°S 108.75986°E / -6.82232; 108.75986
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2012

Pelayangan iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)