Menyang kontèn

Pelayangan, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pelayangan
Désa
Pelayangan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pelayangan
Pelayangan
Pelayangan kapernah ing Jawa Kulon
Pelayangan
Pelayangan
Pelayangan kapernah ing Indonesia
Pelayangan
Pelayangan
Koordhinat: 6°49′20″S 108°45′35″E / 6.82232°S 108.75986°E / -6.82232; 108.75986Koordhinat: 6°49′20″S 108°45′35″E / 6.82232°S 108.75986°E / -6.82232; 108.75986
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2012

Pelayangan iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.