Kalimekar, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalimekar
Désa
Kalimekar kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kalimekar
Kalimekar
Kalimekar kapernah ing Jawa Kulon
Kalimekar
Kalimekar
Kalimekar kapernah ing Indonésia
Kalimekar
Kalimekar
Koordhinat: 6°50′35″S 108°43′04″E / 6.84318°S 108.71774°E / -6.84318; 108.71774Koordhinat: 6°50′35″S 108°43′04″E / 6.84318°S 108.71774°E / -6.84318; 108.71774
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2003

Kalimekar iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)