Menyang kontèn

Gebang Udik, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gebang Udik
Désa
Gebang Udik kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gebang Udik
Gebang Udik
Gebang Udik kapernah ing Jawa Kulon
Gebang Udik
Gebang Udik
Gebang Udik kapernah ing Indonesia
Gebang Udik
Gebang Udik
Koordhinat: 6°50′14″S 108°44′17″E / 6.8371°S 108.73814°E / -6.8371; 108.73814Koordhinat: 6°50′14″S 108°44′17″E / 6.8371°S 108.73814°E / -6.8371; 108.73814
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2010

Gebang Udik iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.