Gebang, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gebang
Désa
Gebang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gebang
Gebang
Gebang kapernah ing Jawa Kulon
Gebang
Gebang
Gebang kapernah ing Indonésia
Gebang
Gebang
Koordhinat: 6°50′50″S 108°44′24″E / 6.84715°S 108.73997°E / -6.84715; 108.73997Koordhinat: 6°50′50″S 108°44′24″E / 6.84715°S 108.73997°E / -6.84715; 108.73997
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2008

Gebang iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)