Menyang kontèn

Gagasari, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gagasari
Désa
Gagasari kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Gagasari
Gagasari
Gagasari kapernah ing Jawa Kulon
Gagasari
Gagasari
Gagasari kapernah ing Indonesia
Gagasari
Gagasari
Koordhinat: 6°49′48″S 108°42′19″E / 6.8299°S 108.70529°E / -6.8299; 108.70529Koordhinat: 6°49′48″S 108°42′19″E / 6.8299°S 108.70529°E / -6.8299; 108.70529
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2005

Gagasari iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.