Kalipasung, Gebang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalipasung
Désa
Kalipasung kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kalipasung
Kalipasung
Kalipasung kapernah ing Jawa Kulon
Kalipasung
Kalipasung
Kalipasung kapernah ing Indonésia
Kalipasung
Kalipasung
Koordhinat: 6°49′01″S 108°42′20″E / 6.817°S 108.70552°E / -6.817; 108.70552Koordhinat: 6°49′01″S 108°42′20″E / 6.817°S 108.70552°E / -6.817; 108.70552
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.30.2006

Kalipasung iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)