Jamblang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jamblang
Kacamatan
Jamblang kapernah ing Jawa Kulon
Jamblang
Jamblang
Jamblang kapernah ing Indonésia
Jamblang
Jamblang
Koordhinat: 6°39′58″S 108°28′31″E / 6.6661°S 108.47521°E / -6.6661; 108.47521Koordhinat: 6°39′58″S 108°28′31″E / 6.6661°S 108.47521°E / -6.6661; 108.47521
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.40

Jamblang iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)