Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gunung Jati
Kacamatan
Gunung Jati kapernah ing Jawa Kulon
Gunung Jati
Gunung Jati
Gunung Jati kapernah ing Indonésia
Gunung Jati
Gunung Jati
Koordhinat: 6°40′21″S 108°32′47″E / 6.67255°S 108.54626°E / -6.67255; 108.54626Koordhinat: 6°40′21″S 108°32′47″E / 6.67255°S 108.54626°E / -6.67255; 108.54626
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21

Gunung Jati iku kacamatan ing Kabupatèn Cirebon.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)