Menyang kontèn

Wanakaya, Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wanakaya
Désa
Wanakaya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Wanakaya
Wanakaya
Wanakaya kapernah ing Jawa Kulon
Wanakaya
Wanakaya
Wanakaya kapernah ing Indonesia
Wanakaya
Wanakaya
Koordhinat: 6°40′03″S 108°32′03″E / 6.66749°S 108.53416°E / -6.66749; 108.53416Koordhinat: 6°40′03″S 108°32′03″E / 6.66749°S 108.53416°E / -6.66749; 108.53416
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGunung Jati
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2008

Wanakaya iku désa ing Kacamatan Gunung Jati, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.