Menyang kontèn

Mayung, Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mayung
Désa
Mayung kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Mayung
Mayung
Mayung kapernah ing Jawa Kulon
Mayung
Mayung
Mayung kapernah ing Indonesia
Mayung
Mayung
Koordhinat: 6°39′08″S 108°30′46″E / 6.65218°S 108.51276°E / -6.65218; 108.51276Koordhinat: 6°39′08″S 108°30′46″E / 6.65218°S 108.51276°E / -6.65218; 108.51276
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGunung Jati
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2012

Mayung iku désa ing Kacamatan Gunung Jati, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.