Menyang kontèn

Jadimulya, Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jadimulya
Désa
Jadimulya kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jadimulya
Jadimulya
Jadimulya kapernah ing Jawa Kulon
Jadimulya
Jadimulya
Jadimulya kapernah ing Indonesia
Jadimulya
Jadimulya
Koordhinat: 6°41′10″S 108°33′11″E / 6.68608°S 108.55307°E / -6.68608; 108.55307Koordhinat: 6°41′10″S 108°33′11″E / 6.68608°S 108.55307°E / -6.68608; 108.55307
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGunung Jati
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2003

Jadimulya iku désa ing Kacamatan Gunung Jati, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.