Klayan, Gunung Jati, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Klayan
Désa
Klayan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Klayan
Klayan
Klayan kapernah ing Jawa Kulon
Klayan
Klayan
Klayan kapernah ing Indonésia
Klayan
Klayan
Koordhinat: 6°40′48″S 108°32′58″E / 6.68007°S 108.54949°E / -6.68007; 108.54949Koordhinat: 6°40′48″S 108°32′58″E / 6.68007°S 108.54949°E / -6.68007; 108.54949
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanGunung Jati
Kodhe laladan
administrasi
32.09.21.2004

Klayan iku désa ing Kacamatan Gunung Jati, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)